28 серпня 2023 22:35

"РБ Лейпциг" відмовив дортмундській "Боруссії" в трансфері Юссуфа Поульсена

Директор "РБ Лейпциг" Макс Еберль розповів Bild, що клуб не збирається продавати Юссуфа Поульсена до дортмундської "Боруссії", а, навпаки, хотів би продовжити контракт із данським форвардом, який діє до 2024 року.


– Можу підтвердити, що останнім часом до Поульсена був дуже конкретний інтерес з боку Бундесліги, але ми не маємо наміру продавати його. Насправді, незалежно від будь-якого запиту, ми зацікавлені в продовженні його історії в "РБ Лейпциг" і після трансферного вікна сядемо за стіл переговорів та обговоримо можливість подовження його контракту після 2024 року, – резюмував Еберль.


Поульсен прийшов у "РБ Лейпциг" у 2013 році, і за 361 матч у складі "биків" у всіх турнірах, Юссуф забив 85 голів і віддав 63 асисти. Він, як і раніше, входить в основну обойму, незважаючи на наявність у команді Тімо Вернера, прихід молодого Беньяміна Шешка з "Ред Булл Зальцбург" і дорогий трансфер бельгійця Лоїса Опенди з "Ланса". Датчанин отримав ігровий час у всіх трьох матчах нового сезону.


За ігровим профілем Поульсен близький до страйкера "Боруссії" Себастьяну Аллеру, чим багато в чому і викликаний інтерес дортмундців, які відчувають певну нестачу форвардів і планують ще підписати ще одного нападника до закінчення літнього трансферного вікна. Юссуфа Мукоко зменшив оберти, і в перших двох матчах нового сезону Бундесліги з "Кельном" і "Бохумом" виходив з лави запасних, тоді як Аллер взимку виїде на Кубок африканських націй і може не бути доступним у січні та лютому.