28 серпня 2023 22:22

Серія А. "Салернітана" та "Удінезе" продовжують нічийну лінію

Серія А. Другий тур


Салерно. "Стадіо Арекі"


"Салернітана" - "Удінезе" 1:1


Голи: Дiа 72 - Самарджич 57


"Салернітана" була королевою нічиїх Серії А попереднього сезону з 15-ма, "Удінезе" в цьому поступився лише їй (13). У новому сезоні обидві гнуть ту ж саму лінію. Хоча в першому турі фріуланці від неї відступили, влетівши вдома "Ювентусу" з трьома пропущеними в першому таймі. Тому їм потрібно було реабілітуватися. А кампаньці якраз здобули почесну гостьову нічию проти "Роми" (2:2) і трохи заснули.


Такі тенденції відчувалися в перші 57 хвилин. "Удінезе" виграв їх з рахунком 13:3 за ударами по воротах. Очоа був змушений працювати з початку, відбиваючи удари Ловрича і Воласа. Наприкінці тайму кутовий, рикошети і Гільєрмо на інстинкті тягне з-під поперечини. Відбив і удар Товена. А на 57-ій хвилині вже не витримав. 201-сантиметровий Лукка скинув головою, Самарджич зльоту забив.


Автор асиста замінив в стартовому складі Бету, проданого днями за 30 мільйонів євро "Евертону". А автор голу сам мало не пішов (до "Інтера"), причому вийшов скандал. Через те він і не грав в першому турі з перших хвилин. Наразі реабілітувався.


Лише після голу "Салернітана" пішла в атаку. І до кінця матчу домінувала. Кандрева, автор двох чудових голів проти "Роми", цього разу віддав розумний асист врозріз. А Діа втік, як вміє. Потім Сільвестрі тягнув удар Мартеджані з-під поперечини, витягнув і удар того ж-таки Кандреви.