25 серпня 2023 23:22

Джеррард хоче підписати в "Аль-Іттіфак" Вейналдума

Дуже багаті саудівські клуби цього літа провертали багатомільйонні трансфери, а саудівським клубам другого ешелону доводиться задовольнятися малим. Наприклад, "Аль-Іттіфак", який тренує легенда "Ліверпуля" Стівен Джеррард, вже переманив до себе екс-капітана "червоних" Джордана Хендерсона, а за даними Sports Zone, Джеррард тепер хоче отримати ще й нідерландського хавбека Жоржиньо Вейналдума. На якого вже не розраховує тренер ПСЖ Луїс Енріке.


32-річний півзахисник 2021 року приїхав до Парижа якраз із "Ліверпуля", як вільний агент, але в ПСЖ у Вейналдума не заладилося: в активі досвідченого центрхава – лише три голи і три асисти в 38 матчах у всіх турнірах. Минулого сезону парижани віддали Вейналдума в оренду до "Роми", але і в команді Жозе Моуріньо в хавбека не склалося – Джині зламав гомілку, пропустивши більшу частину сезону.


Але незважаючи на всі свої проблеми, Вейналдум, як і раніше, вважає себе топовим гравцем – цього літа Джіні навіть не став розглядати пропозицію ПСВ, після закінчення оренди в "Ромі", повернувшись до Парижа і тренуючись на клубній базі разом із виставленими на трансфер іншими діючими гравцями ПСЖ. Контракт нідерландського хавбека з клубом діє до наступного року, тож Вейналдума цілком влаштовує не стільки його поточний статус, скільки зарплата – щорічний дохід Джині в Парижі може доходити до десяти мільйонів євро.


Раніше Вейналдум відмовився від іншої пропозиції з Саудівської Аравії – однак "Аль-Шабаб" пропонував меншу зарплату. Але заради пропозиції з "Аль-Іттіфака" півзахисник уже пропонував ПСЖ активувати опцію розірвання контракту – у Парижі цей хід не оцінили, повісивши на Джині цінник у шість мільйонів євро. Але, за даними Sports Zone, незважаючи на бажання Стівена Джеррарда бачити зв'язку Хендерсон-Вейналдум у центрі півзахисту "Аль-Іттіфака", не факт, що саудити погодяться заплатити за повноцінний трансфер. А ось підписати його як вільного агента – зовсім інша справа.