21 серпня 2023 22:53

Невілл про рішення МЮ розірвати контракт із Грінвудом: "Нарешті вони це зробили. Але виконання жахливе – у таких ситуаціях потрібне авторитетне керівництво"

Гарі Невілл вважає вірним рішення «МЮ» розірвати контракт із Мейсоном Грінвудом.


Грінвуду було пред'явлено звинувачення в насильстві та погрозах щодо його дівчини Геррієт Робсон. Пізніше звинувачення було знято, проте «МЮ» розпочав власне розслідування та усунув Грінвуда від тренувань до його завершення.


У понеділок клуб оголосив про розірвання контракту з 21-річним півзахисником за згодою сторін, незважаючи на те, що розслідування довело його невинність. Клуб пояснив рішення тим, що Грінвуду буде важко відновити кар'єру у «МЮ».

«Нарешті вони це зробили. Думаю, з першого дня мені, як і всім, хто бачив ті докази, які були спочатку оприлюднені, було ясно, що він більше не зіграє за «Манчестер Юнайтед».


Отже, вони це зробили, проте я сказав би, що виконано це було жахливо. При виникненні важливих і важких ситуацій на кшталт цієї потрібне сильне та авторитетне керівництво. Це має виходити зверху, а «Манчестер Юнайтед» цього немає», – сказав Невілл в ефірі Sky Sports.