18 серпня 2023 09:45

Вболівальники "Славії": "Дніпро-1" має не поспішати з відставкою Кучера. Дайте шанс "Спартаку"

Чехи розчаровані, що команда погано грала, а матч завершився внічию 1:1. Вони вважають, що футболісти та тренерський штаб після домашньої перемоги 3:0 перестали думати про "Дніпро-1" і не особливо готувалися до матчу-відповіді. Тому гра вийшла нудною, а Чехія недорахувалася очок у таблиці коефіцієнтів через незрозумілу розслабленість команди. Фанати "Славії" закликають клуб добре підготуватися до "Зорі", щоб потім не було потреби виправляти ситуацію.


Загалом уболівальники "Славії" задоволені тим, що їхній клуб вийшов у раунд плей-оф, а там їх чекає потенційно слабкіша команда, ніж "Дніпро-1", тому вони сподіваються, що цього разу "Славія" двічі виграє . Також вони жартома попросили керівництво українського клубу не поспішати з відставкою Кучера, щоб дати шанс "Спартаку" з Трнави вийти до групового етапу Ліги конференцій.

Dada: Поверніть гроші тим уболівальникам, які поїхали на виїзний матч, купили квитки та побачили, як їхня улюблена команда ледве рухається полем. Це було жахливо. Розумію, що ми виграли у першому матчі 3:0, але це не означає, що футболісти можуть грати на 50% своїх можливостей. Вам платять за це гроші, у тому числі й отримані за продаж квитків. Ви повинні поважати вболівальників.

Smejkal: Я не побачив у нашої команди бажання виграти сьогоднішній матч. Хвилин за 10 до фінального свистка ми взагалі перестали грати та чекали, коли все закінчиться. Вболівальники змушені були на це дивитися. Чи не час команді замислитися?

Hencl: Ставлення наших гравців до цього матчу стало великим розчаруванням для мене. Ви боретесь за престиж клубу та всієї країни. Ви граєте для вболівальників і маєте їх радувати. Але сьогодні я побачив сонних мух, які хотіли якнайшвидше закінчити цей матч і вирушити додому.

Kocour: Дуже багато помилок. Занадто мало цікавих моментів та бажання. Ви ніколи не побачите, щоб "Манчестер Сіті" або "Барселона" грали на нічию після того, як виграли перший матч з великим рахунком. Повагу вболівальників складно заслужити, але легко її втратити. Сподіваюся, що у клубі зроблять правильні висновки після цього нудного матчу.


Luks: Я розчарований. Команда була сонна, гра була нудна, а результат неприйнятний. Очікував, що "Славія" знову впевнено виграє хоча б 2:0. Натомість сумна нічия, а сам матч хочеться скоріше забути.

Haminger: Зовсім погано грали. Вони мали намагатися хоча б заради всіх тих уболівальників, які поїхали на гру підтримати команду. Для мене це гра зі знаком мінус. Коли ти можеш виграти у суперника, але тобі ліньки напружуватися, то це просто говорить про твій низький спортивний рівень. З такою мотивацією треба йти з футболу.

Pustowka: Якщо я правильно розумію, то "Славія" буде в першому кошику під час жеребкування групового етапу. Це допоможе нам уникнути багатьох сильних суперників. Зрозуміло, що там уже не буде клубом рівня "Дніпра-1", але сподіваюся, що цей сезон буде для "Славії" успішним.

Vokal: Грати з українськими клубами навіть трохи соромно. Це як грати з одноногим калікою, який навіть м'яч не може нормально зупинити. Зрозуміло, що порівняння не найкраще, але мені здається, що в українських команд начебто не вистачає мотивації та віри у себе. Думаю, що "Дніпро-1" міг би грати краще за інших обставин.

Kodaj: Дивно, що керівництво українського клубу не поспішає звільняти тренерський штаб. З Ліги чемпіонів вилетіли, з Ліги Європи вилетіли. З такою грою та з Ліги конференцій вилетять. З того, що я бачив, видно, що у тренера "Дніпра-1" криза ідей. Можливо, він сам здивований тим, що його ще не звільнили.

Husnik: Українські клуби цього сезону – це чудовий шанс пройти в наступний раунд. Не думаю, що "Зоря" зможе зіграти краще за "Дніпро-1". Головне, щоб ми нормально підготувалися до цих двох матчів, щоби не повторилося те, що всі побачили сьогодні.

Vrlik: "Дніпро-1" має хороших гравців, які могли б нам доставити проблеми. Але вони не мають тренерського штабу, який би організував гру. Це зіграло нам на користь. Думаю, що із "Зорею" буде ще простіше грати, ніж із "Дніпром-1".


Stos: Здається, що це був один із найлегших суперників для "Славії" на цьому етапі. А найдивовижніше, що раунді плей-оф ми зіграємо з ще слабшою командою. Зазвичай все навпаки. Дякую УЄФА за таке вдале жеребкування.

Peichl: Я очікував від "Дніпра-1" більшого. Другий за силою клуб України грає так, наче випадково потрапив до єврокубків і тепер відчайдушно намагається звідти втекти, бо не знає, що там робити.

Adam: Дуже сумна гра "Славії". Багато помилок, мало правильних дій, відсутність мотивації та бажання показати себе. Після такого жахливого матчу я можу сказати лише одне: нарешті він закінчився!

Chudoba: "Дніпро-1" має не поспішати із відставкою Кучера. Дайте шанс "Спартаку". Це може бути їхня перша участь у груповому етапі Ліги конференцій. Вболіваємо за сусідів.

Vorbi: Євроосінь нам уже забезпечена! "Зоря" може з цим бути не згодна, але я не думаю, що у них є реальні шанси виграти у "Славії". Якщо "Дніпро-1" не зміг, то й "Зоря" не зможе.

Krahulec: Кажуть, що "Зоря", яка і так втратила сильних гравців цього літа, продасть свого найкращого гравця в "Сандерленд". Якщо це правда, то для нас це ідеальний варіант. Виграємо два матчі, пройдемо до групового етапу, допоможемо країні набрати бали у таблицю коефіцієнтів. Це важливо тому, що потім впливає на розподіл місць у Лізі чемпіонів та інших турнірах.

Renci: Чому ми зіграли внічию сьогодні? Чому команда не грала у звичайній свій футбол? Чому тренер виглядав так, наче його все влаштовує? То був подарунок українцям від нашої команди? Щоб не сильно їх засмучувати та не вигравати знову 3:0? Інших ідей я не маю.

Salek: Виїзний матч після домашньої перемоги 3:0… Наші футболісти приїхали, вийшли на поле та залишалися там 90 хвилин. Це вже великий успіх. Вони зробили нам ласку та зображували щось схоже на футбол. Українцям навіть зображати не довелося, бо для них це звичний стан.

Bato: Для "Славії" це буде найпростіший шлях до групового етапу єврокубкових турнірів за історію нашого клубу. Якщо "Дніпро-1" так погано грає, а "Зоря" слабша за "Дніпро-1", то навіть не уявляю, з яким рахунком ми виграємо за сумою двох матчів. Не хочеться поспішати, але думаю, що можна спокійно думати про те, з ким "Славія" може зустрітися на груповому етапі Ліги Європи.


Фото: Slavia Prague