15 серпня 2023 13:14

Журналіст: "Син одесита Цимбаларя поїхав у Москву, бо на вулиці Одеси вибухнула ракета. І тепер хоче організувати в Москві матч пам'яті батька"

Головний редактор сайту Tribuna.com Олег Щербаков на своїй сторінці у Фейсбуці висловився про сина колишнього футболіста Іллі Цимбаларя:


- Син одесита Цимбаларя поїхав з Одеси в Москву, бо на вулиці Одеси вибухнула ракета. І тепер хоче організувати в Москві матч пам'яті батька.

***
Був такий футболіст збірних України та Росії, "Чорноморця", "Спартака" та кількох інших клубів Ілля Цимбалар.

В 2013 році він помер, похований в Одесі. У нього залишились двоє синів - Олег і Сергій. Донедавна обоє жили також в Одесі.

Сергій, наскільки видно з його інсти, залишився в Одесі. Тренує дітей.

А от син Олег Іллі Цимбаларю точно не вдався. Бо він елітний дов***б. Наприкінці 2022-го він виїхав з Одеси в Москву, пояснивши це російським пропагандонам з Матч ТВ так:

— Как-то раз гулял с сыном (с первым внуком Ильи — прим. ред.) на улице и над нами взорвалась ракета. Он очень сильно испугался — это стало сигналом для меня все бросить и отправить родных в Москву.

Конечно, сложно было бросить все, что накопили за годы жизни в Одессе, но я еще молодой — смогу обеспечить семью.

— Что осталось в Одессе?

— Недвижимость, работа, бизнес, который я выстраивал на протяжении пяти лет. Прошлой весной должны были заканчивать строительство коттеджа и приступать к следующему, а в перспективе хотелось бы выйти на застройку целых улиц. Но такова жизнь, с этим нужно смириться и двигаться дальше.

***

І все б нічого - хай би Олег в Москві гнив. Але він вирішив організувати суперцинічну подію - матч пам'яті Іллі Цимбаларя у Москві. В той час, коли Одесу - місто, де він народився і похований, Росія бомбить щодня.

Звісно, підкосить бабла, і вже заявляють, що на цей матч хочуть приїхати, наприклад, Фернандо Морієнтес, Сантьяго Каньісарес та Ерік Абідаль.

Що ж,
1. треба цим міжнародним футболістам пояснити, що вони роблять не так.
2. одеситам (сподіваюсь, що і брату Олега Сергію) чітко і дуже голосно висловитись про неприпустимість таких цинічних подій.
3. одесити, а прознаєте, що там за бізнес у Олега Цимбаларя?