15 серпня 2023 13:02
8

"На нас плювали". Луческу зробив щире зізнання напередодні матчу "Динамо" – "Аріс"

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу розповів про негостинність грецьких уболівальників під час виїзного матчу кваліфікації Ліги конференцій проти Аріса у Салоніках.


Динамо програло грецькому Арісу у першому виїзному матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, що відбувся 10 серпня у Салоніках (0:1).

Головний тренер киян Мірча Луческу згадав про поєдинок і розповів про те, яка атмосфера була на трибунах під час гри в Греції.

«Я чекаю на реакцію від моєї команди. Ми незаслужено програли у Салоніках. Пенальті, який призначили до наших воріт, не було. Атмосфера була схожа на матч Рапід – Петролул, але вболівальники були не такими цивілізованими, як у Бухаресті.

Нас лаяли, на нас плювали, на суддю чинили неймовірний тиск. Тож ми дуже хочемо перемоги. Потім має відбутися матч із Бешикташем у Бухаресті. Їхні вболівальники також дуже близькі до команди», – заявив Луческу.

Наставник біло-синіх поскаржився на складну логістику і пояснив цим перенесення на пізніший термін матчу третього туру української Прем'єр-ліги проти харківського Металіста 1925 року.

«Ми мали важкий період. Дорога з Києва до Салонік зайняла 23 години. Ми їхали поїздом до Чернівців, потім автобусом до Сучави, і звідти літаком.

Ось чому ми попросили скасувати гру чемпіонату, щоб ми могли підготуватися. Відновити гравців після такої подорожі неможливо», – наводить слова Луческу румунський сайт PlaySport.

Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між Динамо та Арісом буде номінально домашнім для української команди і відбудеться в Бухаресті на домашньому стадіоні місцевого Рапіда у четвер, 17 серпня. Початок зустрічі – о 20:00 за київським часом.

У разі виходу в плей-офф раунд єврокубкового турніру підопічні Луческу зіграють із переможцем пари Нефтчі (Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). У першому матчі стамбульська команда виграла на виїзді з рахунком 3:1.
Не долго осталось мучаться. Евросезон у Динамо скоро закончится и дедушку попросят на выход
Цыган кешар собрал уже сто процентов
Будулай гірше того самого "поганого танцюриста"(
Про те,що команди немає отанні півтора роки нічого не каже і не бере жодної відповідальності не бере! ЦІкаво ,що воно скаже,якщо Динамо вилетить від Аріса?!
Сховати
VoValdo, важкі переїзди, війна в країні, але він герой, не відмовився від команди в такий не простий час. Приблизно це і скаже
Сховати
Леханыч, та хай меле, що хоче є факти! Вацко вчора озвучив ствтистику в єврокубках мурческу з Динамо за останні 2,5 роки одна!!! перемога,останні 9 матчів -8 програші, а з останніх 15 матчів ДК під керівництвом будулая в 15!!! Динамо не забивало!!! Містер твістер нічого для Динамо не зробив корисноно - НІЧОГО! Більше того кілька років напару з суркісятами ганьбить Динамо(
Сховати
VoValdo,
"а з останніх 15 матчів ДК під керівництвом будулая в 15!!! Динамо не забивало!!!"

Що Ви під цим маєте на увазі?
Сховати
АЛЕКС, я думаю малось на увазі про забиті м"ячі в евро кубках
Леханыч, бо не втік?Десь я це чув.