13 серпня 2023 16:44

"Барса" не зареєструвала Алонсо та Пенью до 1-го туру Ла Ліги. Хаві пообіцяли заявити їх наступного тижня

"Барселона" не змогла зареєструвати Маркоса Алонсо та Іньякі Пенью до 1-го туру.


Як пише Diario Sport, Алонсо та Пенья не потраплять у заявку "Барселони" на матч 1-го туру Ла Ліги проти "Хетафе", оскільки каталонському клубу не вдалося їх зареєструвати. При цьому в Барселоні впевнені, що Алонсо і Пенью, які продовжили контракти з клубом деякий час тому, внесуть у заявку наступного тижня.


«Барселоні» довелося обирати між гравцями під час реєстрації, і вибір не на користь Алонсо та Пеньї був зроблений з економічних та спортивних міркувань. Керівництво клубу гарантувало Хаві, що до 2 туру Ла Ліги всі гравці, на яких він розраховує, будуть зареєстровані. Клемана Лангле і Серджиньо Деста клуб хоче позбутися, тому їх навіть не стануть вносити в заявку.


Також «Барса» поки не внесла до заявки захисника Іньїго Мартінеса, який травмований і все одно не міг би зіграти сьогодні. Через відсутність Пеньї запасним воротарем на матч із «Хетафе» буде 19-річний Андер Астралага.


За даними джерела, Алонсо не збирається йти з «Барси», незважаючи на ситуацію, що склалася. До 2-го туру Ла Ліги він буде у складі.


Минулого сезону "Барселоні" не вдалося зареєструвати одного гравця до старту Ла Ліги - Жюля Кунде.