10 серпня 2023 08:25

"Дніпро-1": Піхальонок захворів напередодні матчу зі "Славією"

На стадіон Славії напередодні матчу Ліги Європи Дніпро-1 прибув із тільки-но підписаними новачками Олександром Філіпповим та Богданом Лєднєвим. Про це пише клубна пресслужба.


Знайомство з новими партнерами для них розпочалося із традиційного вітального коридору. Ритуал задав добрий гумор всьому тренуванню, яке тривало близько пів години та містило квадрати, тримання м’яча та нетривалий матч на обмеженому просторі.


Головним під час легкого заняття було відчути особливості незнайомого газону, з яким господарі, до речі, мають наразі великі проблеми. Новий килим не прижився за місяць, і після останнього матчу був підданий критиці навіть головним тренером Славії. Для роботи була доступною лише частина поля, а на найбільш проблемній ділянці спортклубівці не працювали задля збереження газону.


У тренуванні не брав участі Олександр Піхальонок, який через підвищення температури залишився у готелі. Рішення стосовно його можливості зіграти буде ухвалене завтра. Також не зіграють Денис Мірошніченко й Євген Волинець через травму та Володимир Танчик через дискваліфікацію. Натомість вже з початку тижня у загальній групі тренується Василь Кравець, що відновився після ушкодження.