7 серпня 2023 17:32

У Ваната та Русина виникла суперечка: журналіст розповів про протистояння форвардів "Зорі" та "Динамо"

Відомий журналіст Володимир Звєров розповів про бомбардирську суперечку форварда Динамо Владислава Ваната та нападаючого Зорі Назарія Русіна, в якому виникли проблеми з визначенням переможця.


Український футбольний журналіст Володимир Зверов розповів, що колишній футболіст Динамо Олег Венглінський організував бомбардирську суперечку між Назарієм Русіним та Владиславом Ванатом минулого сезону.
«Венглинський, як людина, яка тренує Ваната індивідуально, посперечався з Русіним, хто більше заб'є у чемпіонаті. Вийшло так, що у Русіна 13 голів, а у Ваната – 12».


Однак у суперечку втрутилася непередбачена ситуація. Луганчани в заключному матчі минулого сезону УПЛ зазнали технічної поразки від Міная (0:3) за вихід на поле незаявленого гравця.


Суть у тому, що саме у цій грі Русін забив два голи, які фактично допомогли йому виграти у заочній бомбардирській гонці з Ванатом.

За словами Звєрова, Русина все ж таки можна вважати переможцем суперечки.


«Русин упевнений, що суперечку виграв він, каже: «Погляньте на сайт УПЛ, там вказано 13 голів». У регламенті ніде не написано, що за технічну поразку анулюються голи. Вони вносяться до списку бомбардирів», – сказав журналіст у програмі ПроФутбол.