6 серпня 2023 23:04

Гвардіола про поразку від "Арсеналу": "Ман Сіті" завершив неймовірно напружений сезон і навіть 3 тижні не відпочив. Ми літали до Азії – тренуватися там неможливо"

Пеп Гвардіола вказав на складнощі у підготовці до програного матчу за Суперкубок Англії.


«Манчестер Сіті» поступився «Арсеналу» за пенальті і втратив нагоду завоювати четвертий трофей за цей рік.


«Незалежно від того, програли ми чи перемогли, просто зараз я знаю, в якому становищі знаходиться команда. Нам потрібно відновитися і підготуватися до матчу з «Бернлі», потім полетіти до Афін, зіграти о десятій вечора, закінчити о другій годині ночі, повернутися і зіграти в суботу з «Ньюкаслом» вдома. Такий план.


Ми б однозначно хотіли сьогодні перемогти, але часом потрібно зазнати поразки і віддати належне супернику», – сказав головний тренер «міщан».


«Ми завершили неймовірно напружений сезон, гравці поїхали до збірних і навіть, можливо, три тижні не відпочили. Ми зібралися, трохи потренувалися в Манчестері, потім відлетіли до Азії, де тренуватись неможливо. Ми провели непоганий матч проти «Баварії» та ще дві гри. Ми були дуже хороші, враховуючи, що тільки-но недавно повернулися. Я бачив, що хлопці все ще налаштовані на роботу, тож скаржитися тут нема на що.


Психологічно додати і зрозуміти, що після спільних перемог ми здатні грати ще краще – ось наша мета», – додав тренер.