5 серпня 2023 14:30
1

Журналіст: "При всій повазі до суперників, пожежа в тилах "Динамо" виникає регулярно, в будь-якому поєднанні центральних захисників, що змінюються"

Журналіст Ігор Лінник на своїй сторінці у Facebook висловився про проблему "Динамо".


"Історія футболу знає чимало команд, які сповідували девіз: ми заб'ємо скільки захочемо, а суперники нам скільки зможуть.

Майже всі такі спроби виглядали красиво і видовищно, але призводили до фіаско.


Київське "Динамо" на початку нового сезону схоже саме на таку команду. Її атакуючий потенціал – на рівні УПЛ – значний, але навіть на такому рівні оборона цієї команди не витримує жодної критики.


При всій повазі до суперників, пожежа в тилах ДК виникає регулярно, на рівному місці, з нічого, в будь-якому поєднанні центральних захисників, що змінюються.


Очевидний дисбаланс, звичайно ж, проявиться протягом сезону через недобір очок та інших турнірних втрат - якщо проблему не буде вирішено оперативно. Можливо, через придбання бодай одного більш класного центрбека чи переведення до центру оборони Бражка чи Сидорчука... Тренерському штабу видніше.


Але на глиняних ногах колоссу не встояти!"

Карати штрафами за пас воротарю,дістали вже,ворота суперника з іншої сторони і атаку розпочинати на швидкості а не перепасовуватись захисникам поки їх накриють,багато чого потібно змінювати.