31 липня 2023 13:41

"Барса" через Дембеле звернеться до УЄФА і попросить перевірити ПСЖ на відповідність ФФП

"Барселона" готова оголосити війну "ПСЖ" у разі відходу Усмана Дембеле.


Якщо «ПСЖ» активує опцію викупу вінгера за 50 мільйонів євро (з 1 серпня його відступні збільшаться вдвічі), то «Барселона» звернеться до УЄФА з вимогою провести розслідування щодо того, чи дотримуються парижан правила фінансового феєр-плей. "Барса" хоче, щоб УЄФА з'ясував, звідки "ПСЖ" бере гроші, пише Mundo Deportivo.

Зазначається, що на лист ПСЖ з проханням дозволити вести переговори з Дембеле Барселона відповіла категоричною відмовою, додавши, що гравець не продається.

Президент «Барселона» Жоан Лапорта та директор клубу Матеу Алемані у суботу провели екстрену зустріч із Усманом і запевнили його у тому, що він є найважливішим гравцем для проекту Хаві. Учора тренер спілкувався з Дембеле на цю тему і запевнив його в тому, що дуже в нього вірить і вважає ключовим гравцем команди. Хаві планує виборювати Усмана до останнього.

У відповідь на спроби "Барси" зберегти гравця "ПСЖ" вдвічі збільшив початкову пропозицію щодо умов особистого контракту гравця.

Наразі перехід Дембеле до «ПСЖ» може зірватися лише за рішенням самого гравця.

Раніше стало відомо, що "ПСЖ" погодив з Дембеле контракт на 5 років і повідомив "Барсі", що готовий виплатити 50 млн євро відступних.

26-річний правий вінгер забив 8 голів і віддав 9 результативних передач у 35 матчах минулого сезону.