25 липня 2023 16:45

Трансфер Фабінью в "Аль-Іттіхад" під загрозою зриву, але не через собак

Трансфер Фабіньо в саудівський клуб "Аль-Іттіхад" під загрозою зриву, але не через собак. Як пише The Athletic, у переговорах виникла затримка, через яку півзахисник може залишитися в "Ліверпулі". "Аль-Іттіхад" планував заплатити 40 млн фунтів за бразильця.


Усі сторони, як і раніше, намагаються закрити угоду, переговори тривають. Бажання "Аль-Іттіхада" підписати Фабіньо не слабшає. Але процес затягнувся, і у зв'язку з цим бразилець планує відновити підготовку до сезону з "Ліверпулем" у середу.


Через переговори з "Аль-Іттіхадом" Фабіньо не взяли на передсезонний збір до Німеччини, з якого команда повернулася вчора. Фабіньо приєднається до партнерів по команді завтра, 26 липня, якщо до цього моменту прориву в переговорах не станеться. Успішне завершення переговорів ще можливе.


Раніше з'явилася інформація про те, що трансфер Фабіньо може зірватися через французьких бульдогів, оскільки в Саудівській Аравії ця порода вважається небезпечною, і в'їжджати в країну із собаками такої породи не можна. За даними The Athletic, можливий зрив трансферу Фабіньо не має жодного стосунку до французьких бульдогів.