22 липня 2023 14:20

"Це вам не Севідова знищувати": дискваліфікований тренер відреагував на проблеми Павелка та Запісоцького

Екс-головний тренер Карпат, Металіста, Маріуполя та низки інших українських клубів Олександр Севідов висловив свою думку щодо суду над президентом УАФ Андрієм Павелком та генеральним секретарем Юрієм Запісоцьким.


«Можу сказати Павелку та Запісоцькому: «Не суди, та не судимий будеш». Це вам не Севідова знищувати. Тут, мабуть, сила зовсім іншого рівня. Не знаю. Напевно, потрібно на своїй шкурі відчути, що таке свавілля», – сказав Севідов у програмі Фінти та підкати.


З листопада 2022 року над Павелком та Запісоцьким ведеться слідство у справі про розкрадання коштів на спорудженні заводу з виготовлення штучних полів. Того ж місяця вони внесли за себе заставу у розмірі 9,8 мільйона гривень, щоб уникнути взяття під варту;


16 червня, Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу для Павелка із застави на утримання під вартою строком на 60 діб. 14 липня ця ж доля спіткала Запісоцького;

Суд у Лозанні в квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно дискваліфіковано з футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.