19 липня 2023 11:38

"Він провів фантастичний сезон": Руні назвав фаворитів у боротьбі за титул АПЛ, згадавши Зінченка та Ко

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній нападник Манчестер Юнайтед та збірної Англії Вейн Руні висловився щодо боротьби за чемпіонський титул в англійській Прем'єр-лізі у новому сезоні.


Вейн Руні підбиваючи підсумки минулого сезону в АПЛ виділив команду Олександра Зінченка, яка практично весь сезон була лідером турнірної таблиці, але під кінець чемпіонату віддала титул Манчестер Сіті.

«Я вважаю, що Арсенал провів фантастичний сезон. Вони зробили величезний крок, і їх нові підписання надають їм поштовх, щоб кинути виклик Манчестер Сіті. Я думаю, що Ліверпуль, Челсі і, сподіваюся, Манчестер Юнайтед у новому сезоні будуть кращими».


Екс-футболіст упевнений, що проведена Арсеналом трансферна політика цього літа дозволить лондонському боротися за титул і в новому сезоні.


«Арсенал зробив кілька чудових підписань, і вони знову боротимуться за перемогу в АПЛ. Я думаю, що Артета зробив неймовірну роботу: він привів команду до перемоги в Кубку Англії в першому сезоні і дійсно напружив Сіті минулого сезону», – цитує Руні Sky Sports.

Арсенал минулого сезону фінішував на другому місці, відставши від чемпіона Манчестер Сіті на два пункти.

Минулого літа з Манчестер Сіті до Арсеналу перейшов Олександр Зінченко.

Арсенал та Манчестер Сіті зустрінуться між собою 6 серпня у рамках матчу за Суперкубок Англії.