19 липня 2023 11:04
3

"Нехай Гвардіола спробує виграти ЛЧ з "Колосом": Кварцяний розкритикував Реброва і Ротаня за стиль збірної України

Культовий український тренер Віталій Кварцяний висловився щодо гри національної і молодіжної команд "синьо-жовтих".


"Вітаю Ротаня і хлопців із виходом на Олімпіаду – це велике досягнення. Але, скажу чесно, мені не зовсім подобається наш стиль. Я маю на увазі те, що наша молодіжка і перша команда намагаються грати в тікі-таку у своєму штрафному.


Тримати м'яч на своїй половині більше, ніж на чужій – це шлях у глухий кут. Петраков намагався гармонізувати футбол, але мало пропрацював зі збірною.


Цей стиль відродив Гвардіола в Барселоні, але гравці Баварії так і не зрозуміли його – адже вони звикли грати від воріт до воріт. Про це нещодавно сказав Швайнштайгер, а я критикував Гвардіолу за це ще чотири роки тому. Тепер усі тренери намагаються його копіювати.


Гвардіола в Манчестер Сіті ніяк не міг виграти Лігу чемпіонів, поки йому за 150 мільйонів не купили Холанда і Гріліша за 100 млн. Будь-який український тренер міг домогтися такого результату з такими вливаннями. Нехай Гвардіола спробує з Колосом виграти Лігу чемпіонів", – сказав Кварцяний в інтерв'ю FanDay.


Нагадаємо, молодіжна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня зупинилась за крок від фіналу Євро-2023, і вперше в історії нашої держави пробилась на Олімпійські ігри. Ребров після приходу у національну збірну розписав нічию у товариському матчі з Німеччиною і здобув дві перемоги у відборі на Євро-2024 – над Північною Македонією та Мальтою. Кварцяний покинув тренерську роботу у 2017 році.


Фото: ФК "Волинь"

Велич усіх знаменитих тренерів тримається на великих грошах.
Сховати
i-Graupera, ага. Треба розповісти про це тренеру ПСЖ))
i-Graupera, для того, щоби тренеру дали великі гроші, спочатку треба заробити довіру від власників клубу (інвесторів).