10 липня 2023 13:34

Зірвав засідання, але тепер УАФ мовчить. Джерело повідомило, що Запісоцький вкотре проігнорував суд

Генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький продовжує зривати судові засідання.


Сьогодні, 10-го липня, мали відбутися два слухання щодо генсека УАФ: перше – про зміну запобіжного заходу, друге – про відсторонення. Проте на обидва Юрій Запісоцький не з'явився, хоч слідча суддя чітко наголосила в п'ятницю, що він має прибути в суд у понеділок на 9-ту ранку. Причину відсутності Запісоцького адвокат пояснив тим, що нібито його викликали у військомат.

Цікаво, що й на офіційній сторінці УАФ в Facebook, де представники обвинувачених функціонерів часто роблять коментарі по судових справах керівництва Української асоціації футболу, тихо і ні слова про те, що хтось намагається зірвати судовий процес і про "відсутність компетентної правової позиції".

Наступне засідання стосовно Запісоцького відбудеться завтра, 11-го липня, і тепер цікаво, що цього разу вигадає генсек УАФ. Нагадаємо, що одного разу його вже доставили у суд в кайданках.

Відзначимо, що через неявку і цинічне використання законодавчих лазівок суд уже майже місяць не може оголосити рішення у справі про зміну запобіжного заходу генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому, який підозрюється у розкраданні коштів на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.


Фото - УАФ