4 липня 2023 10:44

"Не повторять долю Мілевського та Алієва". Гецько оцінив шанси команди Ротаня вийти у фінал Євро-2023

Колишній нападник національної збірної України Іван Гецько прокоментував виступи на чемпіонаті Європи молодіжної збірної та порівняв теперішнє поколіня з командою зразка 2006 року.


«До початку гри навіть і не мріяв про те, що наші хлопці настільки впевнено розберуться з французами. Але у футболі буває всяке, наприклад коли фаворити, а саме такими вважали команду Сільвена Ріполя, програють.


По силам нам подолати Іспанію після прикрої нічиєї на груповому етапі? Так. Звісно, іспанці — фаворити, але і французи були фаворитами, тож я не здивуюся, якщо саме Україна буде у фіналі чемпіонату Європи», – сказав Гецко.

Також колишній бомбардир Дніпра, Карпат та ще кількох вітчизняних клубів, порівняв команду Руслана Ротаня зі збірною зразка 2006 року, якою керував Олексій Михайличенко.

«Наша збірна — одна з найкращих на континенті. І ці гравці не повторять долю Мілевського та Алієва, а перевершать їх досягнення. Не варто порівнювати нинішнє покоління і покоління Мілевського й Алієва. Зовсім вони різні. Кардинально.

Впевнений, що Ротань та його помічники по тренерському штабу максимально мотивують кожного гравця, пояснюють цінність перемог на Євро. Залишилося виграти дві гри. Це величезний шанс», – цитує Гецька SportNews.


Фото - ФК "Чорноморець"