1 липня 2023 13:01

"Давно не було такого нападника". Екс-наставник "Динамо" оцінив гру Ваната та згадав Русина

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич в інтерв’ю SportArena TV висловився про гру нападника Динамо Владислава Ваната.


– Ваната я також не застав, він був у молодіжній команді. Зараз, можливо, прийшов час. Зараз не такий високий рівень чемпіонату. Але видно, що він зміцнів уже, що він розуміє, як йому діяти на його позиції. Давно не було такого нападника, який сам собі може створити момент і реалізувати його. Це здорово, що з’явився такий хлопець.


Всьому потрібен час. Тому що багато авансів давали тому ж Русину, але бачимо, що він не нападник. Він грає або ліворуч, або праворуч. Свого часу він добре проявив себе у «Зорі», потім у нього не вийшло. Повернувся у «Динамо» і не заграв за Михайличенка, не заграв за Луческу, у Польщі – також не заграв. Зараз він лідер «Зорі» і запрошується в збірну – молодець. На нього також покладали великі надії, але він не центральний нападник.


Ось зараз з’явився центральний нападник такого типу як був Шацьких, такі легкі хлопці. Це типовий нападник для «Динамо». Дай Бог, щоб він приносив користь «Динамо» і його голи дозволяли команді набирати очки, а він ріс разом з командою.