29 червня 2023 10:55

Маркевич провів дебютний матч на чолі "Карпат": гру вирішили всерйоз засекретити

Львівські Карпати провели перший контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону під керівництвом нового головного тренера Мирона Маркевича.


Мирон Маркевич провів перший матч після повернення на посаду головного тренера Карпат. Львів'яни зіграли внічию з Агробізнесом у спарингу, що відбувся у середу, 28 червня (1:1).

Результатом зустрічі є єдина інформація, яку опублікували офіційні ресурси Карпат. Пряма трансляція зустрічі не проводилася, тому склади та інші подробиці гри залишились у секреті.

Це викликало невдоволення у вболівальників львівського клубу, які залишили багато саркастичних коментарів під публікаціями з результатом матчу у соцмережах.

"Занадто багато інформації, трохи зменшіть обсяг", - @ mechyslavv

"Думаю, вся детальна інформація буде тоді, коли все буде узгоджено на 100%", - Марко

"Я не бачу нічого поганого, якщо Карпати повідомлять, хто у них на перегляді", - @ZheniaVoron

"Совдепія! Видаліть свій обліковий запис у Youtube. А ви ж не знаєте, що це таке. Привели діда до керма", – @Greendim

"З сайтами та каналами сум. Як колись було з НБА, із двотижневим запізненням", – Sasha Kos

"Офіційний сайт уже місяць висвітлює виключно дитячо-юнацький футбол. Точно все правильно робите?", – Y

"Я не розумію, для чого та для кого створювалися Карпати? Думаю, що для вболівальників. Невже не можна організувати пряму трансляцію? Таке відчуття, що живемо у кам'яному віці. Менеджмент клубу – нульовий. Навіть команди із глухого села показують на Youtube", – Роман Романів


Карпати посіли п'яте місце минулого сезону Першої ліги та не виконали завдання виходу до УПЛ.

Після завершення сезону львівську команду очолив Мирон Маркевич, який замінив на посаді головного тренера Андрія Тлумака.

Карпати залишили одразу 15 футболістів. Львівський клуб виявляє інтерес до трьох гравців Металіста, екс-хавбека Дніпра-1 Валерія Лучкевича та бразильського півзахисника Едуардо Сантоса.