28 червня 2023 10:10

"Нехай Шевченко не ображається, але у Ярмоленка ця риса краща": експерт неоднозначно порівняв двох легенд "Динамо"

Відомий український фахівець Олег Федорчук прокоментував повернення Андрія Ярмоленка до київського Динамо та порівняв його з Андрієм Шевченком.


Андрій Ярмоленко офіційно перейшов до Динамо у статусі вільного агента у вівторок, 27 червня. Капітан збірної України повернувся до київської команди через шість років виступів у закордонних клубах.

Легендарний український форвард Андрій Шевченко у 2009-му році також повернувся до Динамо після десятирічного періоду кар'єри у Мілані та Челсі.


Відомий український фахівець Олег Федорчук порівняв повернення двох динамівських легенд до київського клубу.

«Шевченко повернувся до Динамо більш нервовим. Слід дивитися правді у вічі і розуміти, що з кожним роком ти не молодієш.


Чесно кажучи, мені характер Ярмоленка подобається більше, ніж той, що був у Шевченка, коли зірка повернулася до Динамо. Тому думаю, що Ярмоленко все вийде», – сказав Федорчук в інтерв'ю сайту «Український футбол».

Федорчук також оцінив людські якості Ярмоленка.

«Думаю, Ярмоленко зважив усі за та проти. Він чудова людина за межами поля. Допомагає своєму рідному місту, влаштовує турніри у Чернігові, вкладає гроші у спортивну школу», – сказав Федорчук.


Фото - Миколаївський спорт