25 червня 2023 22:31

"Вербич викликає головний біль у тренера". Екс-вінгер "Динамо" не може себе проявити у Греції

Словенський півзахисник Беньямін Вербич, який раніше виступав за київське Динамо, поки не зміг виявити свої найкращі якості у грецькому Панатінаїкосі.


Беньямін Вербич перейшов із Динамо до Панатінаїкоса у липні минулого року у статусі вільного агента. Словенський екс-хавбек киян наразі не став лідером афінської команди.

Грецьке видання Sportime повідомило про непросту ситуацію, в якій опинився півзахисник.

«Панатінаїкос чекає на другий сезон Вербича. Однак, перші тренування показують, що гравець не може знайти себе в команді. Головний тренер Іван Йованович опинився у складному становищі», – зазначило джерело.

Агент Вербича Амір Ружник спробував виправдати гравця перед Панатінаїкосом та його наставником.

«Давайте подивимося на ситуацію Вербича із самого початку. Можливо, агент гравця виправдовував його перед клубом та тренером, прикриваючись словенцями Андрасом Спораром та Адамом Гніздою Церіном», – повідомило видання.

Джерело припустило, в чому полягають причини проблем Вербича в Панатінаїкосі.

«Вербич нагадує щось надзвичайне. Причина в настрої, відсутності мотивації та семизначної суми контракту. Все це спричиняє головний біль у Йовановича.

Повернення Айтора після травми, прихід Філіпа Джуріча та теоретична важливість Бернарда можуть витіснити Вербича зі складу», – додав журналіст.


29-річний Вербич провів за Панатінаїкос 29 матчів, забив три голи і зробив дві результативні передачі.

Контракт словенського хавбека з грецьким клубом діє до червня 2025 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у три мільйони євро.

Беньямін виступав за Динамо з 2018 по 2022 рік, зіграв за киян 121 поєдинок, забив 37 м'ячів і оформив 12 асистів.

Панатінаїкос посів друге місце минулого сезону чемпіонату Греції і зіграє з Дніпром-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.