24 червня 2023 10:01

"Чимось нагадав Де Брюйне". Український тренер виділив найкращих гравців молодіжної збірної України

Футбольний експерт та тренер Олег Федорчук прокоментував перший матч молодіжної збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи 2023 проти Хорватії (2:0).


Молодіжна збірна України у першому турі групового етапу Євро-2023 з комфортним рахунком обіграла однолітків із Хорватії.

Олег Федорчук коментуючи гру підопічних Руслана Ротаня пройшовся по персоналіях та виділив автора гола та асиста – Олексія Кащука та Артема Бондаренка.

«Я подивився статистику Кащука в Азербайджані – цифри досить вражаючі (33 матчі, 16 голів та 10 асистів). Дуже винахідливий хлопець. Якщо він так продовжуватиме, то виклик до національної збірної лише питання часу.

Бондаренко дав кілька класних передач. Чимось нагадав Де Брюйне», – цитує Федорчука «Український футбол».

Але експерт знайшов і негативні моменти у грі нашої молодіжної команди, тут він наголосив на проблемах в обороні.

«Щодо гри молодіжки з хорватами ми побачили, що в обороні є проблеми. Стільки епізодів програвали, один на один – це жах. Усі відзначають, як Таловеров вигризав м'ячі, але він просто виправляв свої помилки та партнерів.

Коли тренер робить передчасну заміну, це він виправляє свою помилку. Якби Таловер був би швидким, він не кидався б на м'ячі, але добре, що не пропустили від Хорватії».


Фото - ФК "Таврiя"