23 червня 2023 19:18

Георгій СУДАКОВ: "Гра проти Хорватії видалася складною. Так само буде і проти Румунії"

Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Судаков виступив разом із головним тренером Русланом Ротанем на прес-конференції напередодні поєдинку Євро-2023 (U-21) проти команди Румунії, який відбудеться 24 червня в Бухаресті (початок — о 19.00 за київським часом).


— У тебе позаду три поєдинки за національну збірну, вихід на заміну в матчі з Хорватією. Яким є твій функціональний стан? Чи готовий зіграти 90 хвилин?

— Звичайно, я зіграв три гри по 90 хвилин за короткий проміжок часу. Але я доєднався до молодіжної збірної, з якою пройшов дуже складний і довгий етап, багато емоцій отримав із цією командою. Сподіваюся, що вже відновився. Зараз багато емоцій після зіграних матчів. Але треба до наступних поєдинків підходити з холодною головою. Я готовий на сто відсотків, неважливо, скільки хвилин треба грати — 90 чи більше.

— Гра проти Румунії буде надзвичайно складною, зважаючи на підтримку команди суперників з боку вболівальників. Які ваші думки із цього приводу?

— На цьому Євро немає слабких команд, усі збірні дуже сильні. Гра проти Хорватії видалася складною. Так само буде і проти Румунії, яка є господарем турніру. Але ми насамперед готуємо себе, маємо ідею, якої дотримуємося. Хочемо показати свій футбол, те, на що ми здатні. Ми ніколи не відштовхуємося від гри суперників, а в першу чергу — від своєї. Налаштовуємося так само на всі матчі Євро.


Фото - УАФ