23 червня 2023 12:17

Рішення прийнято: Яремчук дізнався про остаточний вердикт від нового головного тренера "Брюгге"

Роман Яремчук перейшов у Брюгге з Бенфіки за 17 мільйонів євро в серпні минулого року, але не став стабільно основним футболістом бельгійського клубу, який протягом минулого сезону змінив трьох головних тренерів.


Українського нападника, який навесні вступив у конфлікт зі спортивним директором Брюгге Вінсентом Маннартом, міг бути виставлений на трансфер.


Норвезький фахівець Ронні Дейла, який очолив команду Яремчука у травні, ухвалив рішення щодо майбутнього нападника національної збірної України.


Наставник розраховує на Романа, який хоче досягти з командою успіху наступного сезону, тому Брюгге ухвалив рішення зберегти футболіста у складі. Про це повідомив журналіст Саша Тавольєрі.


Зазначимо, що Брюгге у літнє трансферне вікно придбав вже двох форвардів – Ігора Тіаго із Лудогорця та Віктора Барберу із Барселони.


Ронні Дейла у розмові з Яремчуком дав зрозуміти йому, що український нападник може розпочати все з чистого аркуша. Роман відповів наставнику, що готовий боротися із конкурентами за місце у складі Брюгге. Про це повідомило бельгійське видання Voetbalkrant.


27-річний Яремчук провів за Брюгге минулого сезону 27 матчів у всіх турнірах, забив два голи та зробив три результативні передачі.


Контракт українського форварда з бельгійським клубом дійсний до червня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у п'ять мільйонів євро.


Брюгге посів четверте місце минулого сезону чемпіонату Бельгії і стартує у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.