23 червня 2023 11:42

"Процесуальний терорист": Генсек УАФ Запісоцький прикрився пресконференцією щодо Павелка

"Процесуальний терорист", – саме так прокоментував прокурор дії Юрія Запісоцького в суді.


Сьогодні, 23-го червня, у Шевченківському районному суді міста Львова відбулося засідання щодо зміни запобіжного заходу генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому в справі про розкрадання коштів на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів. Однак, слухання тривало недовго і було ухвалено рішення перенести його на 29-те червня.


Причина: адвокати Запісоцького подали заяви, що вони будуть присутні (23-го червня о 13:00) на пресконференції, яку організувала юридична компанія Міллер щодо справи Павелка, а тому попросили перенести слухання. Суддя не мала іншого вибору, як перенести засідання на 29-те червня, оскільки справа кримінальна і присутність адвоката обов'язкова.


А ось тут найцікавіше, анонсовану на 23-те червня на 13:00 пресконференцію юридичної компанії Міллер щодо справи Павелка, де мали бути присутні адвокати Запісоцького, перенесли. Офіційна причина перенесення: неможливість забезпечити безпеку в місці проведення. А повідомили про це в останній момент. Висновки робіть самі.


Пресконференція юридичної компанії щодо Міллер переноситься