22 червня 2023 21:46

Руслан РОТАНЬ: "Після поразки Румунія буде вже іншою командою, яка зробить висновки, їм нема куди подітися"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань поділився очікуваннями від матчу 2-го туру чемпіонату Європи U-21 проти Румунії.


«Нам потрібно якомога швидше відновлюватись перед матчем, адже через два дні і на третій проходять ігри.

Краще зранку потренуватись, аби в хлопців був час на відновлення до завтрашнього вечора. Плюс – масажі, басейн, на це все потрібен час. Тому, на мій погляд, це правильно, аби хлопці швидше відновились.


Щодо фізичної активності, то її вже не буде сьогодні. Ми зробили для тих футболістів, які не грали повністю матч, підтримуюче тренування, а для тих, хто провів на полі більше тайму, зробили відновлювальне.


Далі – теорія. Обов’язково зробимо аналіз нашої гри і з сьогодні вже почали готуватись до збірної Румунії. Треба дивитись на цей матч.

По-перше, не треба звертати увагу на матч і на результат у грі зі збірною Іспанії. Адже збірна Іспанії є збірна Іспанії. Після поразки Румунія буде вже іншою командою, яка зробить висновки. Їм нема куди діватись – лише боротись за результат проти нас.


Тому ми повинні бути супервмотивовані, повинні розуміти, що проводимо матч проти команди, яка приймає цей турнір, будемо грати і проти трибун, які вболівають за господарів.


Ми очікуємо на важкий матч як у фізичному, так і в психологічному плані. Вважаю, що нам, у першу чергу, треба хлопців відновити та дуже добре підготуватись, зробити відеоогляд, аналіз матчів Румунії.


Обов’язково поговоримо з хлопцями про це вже сьогодні. Усе одно з самого початку, коли ми ще збирались, то ми звертаємо увагу на свою гру. Кожен раз хочемо прогресувати, кожен раз хочемо удосконалюватись, тому все одно акцент буде зроблено саме на нашій грі», — сказав Ротань.

Гра відбудеться 24 червня о 19.00.