22 червня 2023 18:09

Крауч про Саудівську Аравію: "Роналду і Бензема вже досягли всього, але в 25 ще можна щось виграти. Не розумію молодих гравців на кшталт Невеша. Добре платитимуть у будь-якому випадку"

Пітер Крауч розкритикував гравців, які переходять до клубів Саудівської Аравії у молодому віці.

Раніше "Аль-Хілаль" погодив трансфер 26-річного півзахисника "Вулверхемптону" Рубена Невеша за 47 млн євро.


«З погляду гравця це частково можна зрозуміти. Але 25-річних гравців у розквіті сил [переходять у саудівські клуби] я не розумію.

Ви завжди відставатимете від будь-якої ліги на 10 років, ми вже бачили це. Єдине, що може сказати про Саудівську Аравію, то це те, що ці хлопці налаштовані серйозно. Вони зробили це з LIV golf (гольф-тур, що фінансується саудівським фондом PIF), від них просто нікуди не подітися. Мабуть, те саме станеться і з футболом. Це неможливо ігнорувати, тому що подобається нам це чи ні, це вже відбувається.


Щодо таких гравців, як Невеш, які у 26 років їдуть грати до Саудівської Аравії… Я розумію, наприклад, Роналду та Бензема – ці гравці досягли всього. Це їхня остання можливість заробити і піти на спокій. Вони досягли у грі всього, чого хотіли.

Але хлопці в 25-26 років мають можливість щось виграти. Йдеться про спогади та спадщину. Їм все одно добре платитимуть, чи не так?» – сказав колишній форвард Ліверпуля в ефірі TalkSport.