19 червня 2023 13:42

Тарас КАБАНОВ: "Ребров – фартовий тренер для збірної"

Сьогодні національна збірна України з футболу в третьому турі відбору на чемпіонат Європи 2024 року в Трнаві прийматиме аутсайдера – мальтійців.


Своїми очікуваннями від цього протистояння із Sport.ua поділився колишній нападник збірної України Тарас Кабанов:


- В попередньому матчі з Північною Mакедонією гра нашої збірної залишила неприємний осад. Без перебільшення, провал в першому таймі і добре,що обійшлося тільки двома пропущеними м'ячами. Не сильно змінився характер гри й після перерви і якби не Фортуна, котра явно симпатизувала підопічним Сергія Реброва, то навряд чи можна було розраховувати на позитивний підсумок. Досить сказати, що всі три удари в площину воріт балканців виявилися результативними! Отож, складається враження, що біля керма збірної України знову фартовий тренер…


Втім, на одному фарті вершин не підкорити. Ось чому, переконаний, що після невдалого матчу з північномакедонцями, буде зроблено правильні висновки і сьогодні наші без особливих зусиль декласують мальтійців. Звичайно, якщо ми налаштовані на вихід до фінальної частини турніру, то не маємо права втрачати, як кажуть, свої очки.


Що ж до анонсованої Сергієм Ребровим на передматчевій пресконференції ротації в складі, то, думаю, що зі старту вийдуть Конопля, Ванат і Маліновський. Не виключено, що іншою буде пара стоперів.


Я сподіваюся, що в Трнаві обійдеться без недооцінки мальтійців і буде здобуто вікторію з перевагою, як мінімум, в два м'ячі.