17 червня 2023 19:10
3

Франческо БАРАНКА: "Мої глибокі співчуття УАФ та її президенту Андрію Павелку"

Голова комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка прокоментував взяття під варту президента асоціації Андрія Павелка на 60 діб.


«Мої глибокі співчуття УАФ та її президенту Андрію Павелку.

В цей момент слова тих, кого ми дискваліфікували та хто обіцяв помститися, звучать особливо зловісно.

Ми розгромили злочинну організацію, яка незаконно заробляла мільйони євро, та поставили Україну у приклад всій Європі, і все це завдяки президенту Павелку. Ми зупинили піратство, яке знекровлювала український футбол, і це теж завдяки далекоглядності президента Павелка.

А що, якщо за цим судовим переслідуванням дійсно стоїть спроба повернути ситуацію, в якій провайдери грабували український футбол.

Ми запекло боремося проти суб'єктів, які продовжують підживлювати військову машину держави-окупанта, і це теж завдяки президенту Павелку, який ніколи не вагався йти проти цих суб'єктів.

Що, якщо за цим порушенням усіх базових прав підозрюваного дійсно стоїть бажання захистити цих суб'єктів, які є спонсорами тероризму.

Договірні матчі – це жахливе явище, яке обчислюється мільйонами євро, і я вже багато разів спостерігав за кроками злочинних організацій, які прагнуть знищити тих, хто з ними бореться.

Підтверджуючи свою глибоку людську і професійну солідарність з президентом, я продовжую вірити в «справедливе» правосуддя і сподіваюся, що я помиляюся», — написав Баранка.


Фото - УАФ

Неужели он смотрел "Кавказскую пленницу" ???
Ты следующий.
мафиозо подтянулись