16 червня 2023 16:32
1

"А де ж тренер усієї Русі Тимощук?": зрадника України жорстко принизили на росії

Колишній півзахисник і капітан збірної України Анатолій Тимощук, який працює помічником тренера в Зеніті, опинився поза заявкою на матч легенд збірної Росії з клубом із Санкт-Петербурга.

Анатолія Тимощука в останній момент було виключено із заявки легенд Зеніту на показовий матч проти легенд збірної росії.

Спочатку 44-річний зрадник України був у складі. Колишнього гравця "Шахтаря" навіть розмістили на рекламному постері разом з іншими гравцями. Але потім вирішили обійтися без зрадника та прибрали згадку про Тимощука із сайту Російського футбольного союзу (РФС).


А приниження уродженця Луцька відреагував відомий російський коментатор Олексій Андронов. Журналіст не міг пройти повз і не потролити Тимощука.


«А де ж тренер усієї Русі Анатолій Тимощук?», – написав у своєму телеграм-каналі Андронов.


Також коментатор висміяв організаторів матчу за згадки у рекламних цілях прізвищ Хіддінка, Адвокаату та інших відомих футбольних особистостей, які свого часу опинилися в країні-терористі, але відсутність їх у заявці на матч.





предать тимошеску и к себе на родину в Румынию не может теперь поехать потому что румыны могут Украине передать предателя