12 червня 2023 23:13

Кіоун вважає, що требл МЮ був складнішим, ніж у "Сіті": "Усього за рік до цього "Арсенал" зробив дубль. Тоді виграти титул усередині країни було складніше"

Мартін Кіоун порівняв требли «Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті».


«Юнайтед» виграв чемпіонат Англії, Кубок країни та Лігу чемпіонів у 1999 році. «Сіті» повторив це досягнення 2023-го.

«Я майже впевнений, що суперництво на внутрішній арені виявляє в тобі все найкраще та змушує піднятися на інший рівень. Так ось, «Сіті» дещо відставав від «Арсеналу», «Арсенал» був просто неймовірним у лізі, але в результаті відступив.


Але в якомусь сенсі, можливо, це змусило «Сіті» переключити передачу, змусило Пепа стати ще кращим, змусило його переглянути роль [Джона] Стоунза – він не грав у півзахисті до чемпіонату світу, чи не так?

Після чемпіонату світу все змінилося, тож вони ніби перейшли на іншу передачу, а суперництво на внутрішній арені справді має бути. Я думаю, що «Ліверпуль» трохи відстав останнім часом.


Я насправді думаю, що досягнення «Юнайтед» було більш серйозним, тому що всього за рік до цього «Арсенал» виграв дубль. Тоді виграти титул усередині країни було складніше.


Усього через два чи три роки ми [«Арсенал»] зробили ще один дубль, тож вони, «Юнайтед», прагнули діяти на межі можливостей. У той час як завдання «Сіті» стало досить простим після того, як «Арсенал» випав із боротьби. Але я дійсно відчуваю, що це лише початок, це початок їхнього шляху», – сказав колишній захисник «Арсеналу».