12 червня 2023 11:24

Артем ФРАНКОВ: "Зустріч з німцями – виключно елемент підготовки до Македонії та Мальти"

Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на товариський матч Німеччина – Україна.


«Не хочу розтікатися-розбігатися «мысью по древу» – дебютний поєдинок Сергія Реброва на чолі нашої національної збірної і все таке інше. По-перше, це загальновідомо, по-друге, ніщо, зокрема статус суперника, не скасовує товариського характеру поєдинку. Як би він не склався, хоч би яким був результат, по-справжньому важливими є лише очки, які Україна візьме у двох наступних, відбіркових на Євро матчах, і якщо цих очок буде менше шести, то ми зобов’язані будемо характеризувати старт Реброва як невдалий. Зустріч з німцями – виключно елемент підготовки до Македонії та Мальти, головне, щоб всі ключові гравці залишилися здоровими.


Те саме можна і треба сказати про команду Ганса-Дітера Фліка. Сподіваюся, нікого не дивує фаворитизм німців – «Бундестім» серйозно впав у останні роки, але залишається серед визнаних світових грандів. До того ж матч – на їхньому полі, на бременському «Везерштадіоні».