7 червня 2023 19:38

"Коментувати слова Поворознюка не буду". Бартулович зізнався, як йому працювалося з президентом "Інгульця"

Колишній помічник головного тренера Інгульця Сергія Ковальця Младен Бартулович розповів, як йому працювалося з одіозним президентом клубу Олександром Поворознюком.


У вівторок, 5 червня, Младен Бартулович покинув Інгулець за власним бажанням. Таке рішення обурило президента Інгульця Олександра Поворознюка.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Бартулович розповів про свій досвід роботи з власником клубу.

«Я вже перегорнув цю сторінку і коментувати слова президента клубу не буду. Коли я сказав йому про своє рішення, ми спокійно обмінялися думками і потиснули руки. Я вдячний йому за довіру, яку мені було надано».

Фахівця запитали про причини його рішення, але він уникнув прямої відповіді.

«Було багато причин та ситуацій, далеко не одна. Це внутрішня кухня, виносити в пресу не буду. Може, колись пізніше я буду готовий розповісти».


Подякувавши всім працівникам Інгульця, експомічник Сергія Ковальця розповів, як йому працювалося з Олександром Поворознюком, який є президентом клубу.

«Чи важко працювати з Поворознюком? Не настільки, як усі думають. Олександр Григорович уже десять років керує Інгульцем і розуміється на багатьох нюансах футболу», – зазначив Бартулович.

Інгулець проведе перехідні матчі за збереження прописки в УПЛ з черкаським ЛНЗ (10 та 14 червня).

Ковалець очолив клуб у січні цього року: 16 ігор, п'ять перемог, три нічиїх та вісім поразок. Фахівця було звільнено 4 червня.
36-річний хорват пограв в Україні за такі команди – Дніпро, Кривбас, Арсенал (Київ), Карпати, Ворскла, Волинь та Інгулець.
З січня 2022 року Бартулович працював помічником головного тренера в Інгульці.
Наприкінці осінньої частини сезону тимчасово очолив клуб: три матчі, дві перемоги та одна поразка.