30 травня 2023 21:54

Жертва Алвеса: "Він схопив мене за волосся і змусив опуститися навколішки. Було дуже страшно - ці сцени досі мене переслідують"

Ймовiрна жертва Дані Алвеса розповіла, як залишилася з ним наодинці в туалеті клубу.

Він підійшов до мене і запитав: Ти знаєш, хто я? Я відповіла: Ні. Він сказав: "Мене звуть Дані, я граю в петанк в Оспіталітеті".

Пам'ятаю, як він узяв мою руку, поклав на мене свою та запропонував вийти. Я відмовилася. Мені ставало страшно, я думала: «Аж раптом він щось підмішає мені в напій? Раптом він щось зробить із моєю подругою?»


Він покликав мене жестом, і я звернулася до своєї сестри: «Не знаю, чи варто йти». Він сказав: «Все добре, нічого не станеться». Потім він знову покликав мене.

Я тоді не знала, куди я йду. Я просто пішла за ним. У той момент я сказала: «Напевно, ці двері ведуть або на вулицю, або у ВІП-кімнату, або в іншу частину клубу». Він відкрив її, я увійшла та зрозуміла, куди потрапила. Я побачила, що це крихітна вбиральня, дуже тісна. Там лише один унітаз та раковина.

Я пам'ятаю, як він задер мою сукню і змусив мене сісти на неї. Я пам'ятаю, як сказала: Ні, ні, я не хочу, мені треба піти. А він почав говорити мені різні речі. Потім він опустив мене на підлогу, і я пам'ятаю, як була шокована і не знала, що робити.

Він схопив мене за волосся і змусив опуститись перед ним на коліна. Тоді я побачила його татуювання і подумала: «Цей хлопець завдасть мені справжнього болю».


Мені було дуже страшно, і ці сцени досі мене переслідують», – сказала дівчина в ефірі Cuatro.