28 травня 2023 18:19
2

Ігор ЙОВИЧЕВИЧ: "Не бачив, з чого почалася бійка. Це не може зіпсувати мені настрій"

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич після перемоги над «Дніпром-1» (3:0) прокоментував бійку в кінці гри. Його команда достроково стала чемпіоном України.


«Коли розглянемо ситуацію ретельно, то можемо реагувати. Я дійсно не бачив початок (бійки). Був сумбур, багато людей. Був на бровці і не бачив. Тільки після аналізу, суддівських рішень ми будемо знати, хто що і як. Тоді ми зможемо прийняти рішення. Але це був кінець матчу, мої думки були зовсім в іншій сфері, в іншому напрямку. Ми ставали чемпіонами.

Це не може зіпсувати мені настрій. Але звичайно, це процес виховання. Мусить бути робоча етика. Але не хочу дозволити нікому, щоб мої емоції зараз забрали. Я зробив все можливе. Віддав команді все можливе. Команда також віддала все, що має. Ми виграли і стали чемпіонами. «Шахтар» - чемпіон», - сказав Йовичевич.

Кроти гамняна команда весь час і завжди... в кожній грі, до гри і після, чи вже чемпіони чи тільки початок чемпу - поводяться як гімнюки((( За що їх просто ненавиджу. І якщо ти переходиш до кротів - ти починаєш робити все як гімнюк. Весь час і всюди((( Назарина - яскравий приклад. Свідомий грубий підкат в ноги в середині поля при 3-0 і доданому часі. Чому???Навіщо??? Тому і масса моїх знайомих навіть які раніше починали вболівати за них тепер кажуть- так, грають, але гімнюки.
Шахтёр в любом составе остаётся шахтером. Гнилая команда. Зачем было при счёте 3:0 в свою пользу и уже выигранном чемпионате идти в этот бешеный подкат? Именно Назарина и стал виновником того, что случилось.