27 травня 2023 17:02

Воротар "Динамо" був помічений на матчі "Полісся". Влітку у нього закінчується контракт з киянами

Голкіпер Динамо Денис Бойко відвідав VIP-трибуну домашнього стадіону Полісся під час матчу житомирської команди з ЛНЗ (2:1) у заключному турі Першої ліги.


У суботу, 27 травня, Полісся обіграло Оболонь (2:1) в останньому турі Першої ліги та оформило чемпіонство. У новому сезоні команда Юрія Калитвинцева вперше у своїй історії гратиме в УПЛ.

Під час трансляції матчу оператори помітили на VIP-трибуні 35-річного голкіпера "Динамо" Дениса Бойка. Він був поряд зі спортивним директором житомирського клубу Юрієм Максимовим.



Також там були президент Полісся Геннадій Буткевич та його друг – чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик.

Примітно, що у Бойка 30 червня закінчується контракт із Динамо. Нещодавно сам він заявляв, що хоче продовжити грати, проте ще не знає точно, чи залишиться в столичному клубі.


Також зазначимо, що під керівництвом Максимова як тренера Бойко раніше виступав за Оболонь (2009/10) і Кривбас (2011/12).


У поточному сезоні голкіпер провів за Динамо п'ять матчів, у яких пропустив три голи (три поєдинки він відіграв на нуль).


Трансфермаркт оцінює гравця за один мільйон євро.