31 жовтня 2007 17:19

Выходит в свет первое печатное издание ультрас "Динамо" - "Святослав"


За тиждень виходить з друку перший номер видання вболівальників „Динамо Київ”, що має назву „СВЯТОСЛАВ” (чому саме так, читайте тут).

Формат А5.
Повнокольоровий.
32 сторінки.

Для кого це видання?

Як нам здається, воно має бути цікаве всім, хто якимось чином цікавиться в першу чергу київським „Динамо”, традиціями і культурою активного футбольного вболівання в Києві і в світі. Але найцікавішим він має бути саме для фанатів цього клубу – тих, що присутні на стадіоні, як вдома так і на виїзді; тих, хто незважаючи на відстань долає кілометри землею, повітрям та морями задля того, щоб 90 хвилин провести на трибуні підтримуючи ВЕЛИКИЙ КЛУБ у грі будь із ким. Назв у нас є багато – фанати, ультрас, футбольні хулігани, вболівальники, але об’єднує нас одне – це наша рішучість відстоювати честь ФКДК на трибунах стадіонів світу та поза ними.

Історія динамівського фанатського руху в Києві бере свій початок у кінці 70-х років минулого сторіччя. Були різні часи, але спадковість поколінь не переривалась ніколи. Тому саме зараз, коли бути фанатом „Динамо Київ” стало модно і до нас приєдналося багато новачків, дуже важливо, щоб кожен, хто прийшов, знав про те, що було до нього, що є зараз і як має бути далі...

Хто це видає?

Редакція видання і автори всіх текстів - це такі саме як ви фанати ФКДК. Кожен з вас теж має може написати статтю, або надіслати фотоматеріали для наступних номерів. Редакція „СВЯТОСЛАВА” розгляне кожну пропозицію, і ті тексти або фото, що на нашу думку будуть цікаві нашим читачам обов’язково потраплять на сторінки видання. Окрім цього будемо вдячні за ваші думки та пропозиції щодо розвитку та вдосконалення нашого журналу.

Ми плануємо, що цей журнал буде виходити періодично, як мінімум кілька разів на рік. Сподіваємось, що нам буде про що писати, і обставини дозволять продовжити нашу справу.

Де можна буде придбати видання?

Про місця розповсюдження видання і приблизну вартість ми проінформуємо окремо.

Проект некомерційний, тобто всі кошти зароблені продажем покриють витрати на випуск першого номеру та підуть на випуск наступних номерів. Сподіваємось, що вартість одного номеру не буде перевищувати тієї суми, яку ми вносимо на організаційні збори перед кожним матчем. Видання буде доступним ДЛЯ ВСІХ. Тож вважаємо, що купувати один номер та сканувати його на 100 людей буде принаймні смішно.

Особливе прохання! Ми просимо Вас після виходу в світ першого номеру ретельно відслідковувати та сповіщати нам про наміри та спроби розмістити десь в інтернеті відскановані копії видання. Ошукуючи таким чином редакцію журналу ви ошукуєте весь наш біло-синій рух.

Контактна інформація: e-mail [email protected]