23 травня 2023 21:16

Кассано про "Інтер": "Індзаги треба звільнити навіть у разі перемоги в ЛЧ, де шлях був простим. Програти чемпіонат за 5 місяців до кінця, відстати від "Наполі" на 20 очок – це ганьба"

Антоніо Кассано розкритикував виступ «Інтера» у Серії А та закликав змінити тренера.


«В «Інтері» відбувається якась маячня. Клуб віддає належне Індзагі за вихід у фінал Ліги чемпіонів, але ігнорує катастрофу у чемпіонаті. Команда програла один із трьох турнірів катастрофічним чином. Не можна так виступати.


Усі хвалять «Інтер» за вихід у фінал ЛЧ, але я розповідаю своїм друзям, як саме він туди потрапив. А в Італії він на 20 очок відстає від "Наполі". Це безумство. Команда змила в унітаз скудетто минулого року, дозволивши перемогти чудеса «Мілану», що творить. А цього року все ще гірше. Якщо ти вибуваєш із боротьби за 3-4 тури до кінця, то гаразд, можна сказати, що ти боровся. Але «Інтер» уже п'ять місяців не бере участі у перегонах. Для мене як вболівальника «Інтера» це ганьба.


Маротті варто було б почати трохи розумітися на футболі, перш ніж говорити, що Індзагі залишається на 100%. Маротта та футбол – це чорне та біле, нічого спільного. Він роздає інтерв'ю, знімається у фільмах, він нічим корисним в «Інтері» не займається лише піаром.


«Інтер» не має права програвати 12 матчів у Серії А та проводити лайновий чемпіонат. Індзагі, незважаючи на вихід у фінал ЛЧ, я звільнив би. У ЛЧ він мав досить простий шлях. Давайте схрестимо пальці з надією на перемогу, але навіть у цьому випадку я б поміняв тренера. «Інтер» має сміливо грати у матчах проти «Емполі», «Вітербезі» та «Бенфіки». Тому Індзагі навіть у разі перемоги має бути звільнений.


Дорогий Маротта, займися цим, а не зйомками у кіно», – сказав екс-форвард «Інтера» в ефірі Bobo TV.