19 травня 2023 14:58

"Реал" може підписати форварда "Еспаньйола" Хоселу на підміну Бензема

"Реал" бажає здійснити трансфер форварда "Еспаньола" Хоселу як альтернативу нападаючому Каріму Бензема, інформує Relevo.


У мадридському клубі всерйоз розглядають варіант із підписанням 33-річного гравця. "Бланкос" поки не розпочали переговори з приводу можливого переходу з поваги до "Еспаньола", який виборює збереження місця в Ла Лізі, але в керівництві "Реала" всерйоз обговорюють кандидатуру іспанця. Мадридці вважають, що Хоселу стане гарним варіантом запасного нападаючого і складе гідну конкуренцію Бензема.

Карло Анчелотті весь сезон просив "Реал" підписати форварда на заміну французу. З урахуванням поганої форми вінгера Едена Азара, тренер хотів би бачити в команді ще й флангового гравця атаки. Нагадаємо, Хоселу вже виступав за королівський клуб. Він став гравцем "Реала" влітку 2009 року, але сезон після переходу провів у "Сельті", своїй колишній команді, на правах оренди. У сезоні-2010/11 Хоселу був найкращим бомбардиром "Кастільї", а 21 травня 2011 року дебютував за "Реал" у матчі з "Альмерією" (8:1), забивши гол.