17 травня 2023 08:56

Джерело: "Металіст" намагався звільнити Огнєновича – головний тренер клубу Ярославського не пішов з дивної причини

Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів, що головного тренера Металіста Періцу Огненовича могли звільнити ще після домашнього матчу з Олександрією (0:0) у 18-му турі УПЛ, проте фахівець попросив залишитися.

Михайло Співаковський поділився інформацією, що головного тренера Металіста Періцу Огненовича міг звільнити ще в березні, але він сам виявив бажання залишитися з дуже дивною аргументацією.


«Огненовича намагалися зняти з посади після третього весняного туру. Однак він сказав: "Я прошу дати мені попрацювати, не хочу псувати собі портфоліо". Його залишили, і він його зовсім не зіпсував».

Журналіст підкреслив, що на тлі невдач команди все частіше почали з'являтися сигнали про нібито гру футболістів Металіста на контору. Зокрема, під підозру потрапив матч 24-го туру Дніпро-1 – Металіст (5:0) та 26-го туру Металіст – Зоря (0:5).


«У перших турах вони програли 1:2 Руху та Інгульцю, а також зіграли внічию з Олександрією. Якийсь треш розпочався три-чотири тури тому. Я дуже поважаю Металіст. При цьому команда, яка зараз грає з емблемою на грудях, – це щось нікчемне», – сказав Співаковський у програмі ТаТоТаке.


Огненович прийняв Металіст 27 січня 2023 року. Харківський клуб за чотири тури до фінішу сезону перебуває у зоні вильоту на 15 місці. Від зони перехідних матчів команду відокремлюють два очки. Від рятівного 12-го рядка – п'ять пунктів.


Фото: ФК "Металiст"