17 травня 2023 08:10

Мальдіні розповів, чому "Мілану" не вдалося вийти у фінал Ліги чемпіонів

Технічний директор «Мілана» Паоло Мальдіні вважає, що команда ще не готова до одночасного виступу у двох турнірах.

«Сезон ще не закінчений, оскільки ми повинні спробувати потрапити до четвірки найкращих у Серії А. Вихід у півфінал ЛЧ був великим та несподіваним досягненням, але, природно, поразка від «Інтера» робить ситуацію болючішою. Ми повинні пам'ятати, що ця подорож була абсолютно несподіваною.


В останніх чотирьох матчах із «Інтером» особливого опору не було. Сьогоднішній матч був кращим, але його скомпрометувала погана гра у першому таймі. Можливо, те, як грає «Інтер», викликає у нас проблеми, але останніми тижнями ми мали проблеми з командами відверто меншого статусу та рівня.


Як ми й говорили минулого сезону, ми ще не збудовані так, щоб справлятися з двома турнірами. Ми говорили це і ЗМІ, і власникам клубу, тож вони чудово це знають. Ця подорож, розпочата чотири роки тому, принесла відмінні результати, як економічні, так і спортивні, заклала молоду основу для команди. Різниця в середньому віці нашої команди з «Інтером» становить приблизно три роки, і на цьому рівні позначається відсутність досвіду.


Якщо ми добре проведемо три гри і вийдемо в Лігу чемпіонів, то це буде відмінний сезон. Я думаю, що є можливості, які можна використати. Вихід у півфінал Ліги чемпіонів – це те, що ми маємо максимально використати і з економічного погляду. Тому потрібно інвестувати, щоб фінішувати в четвірці найкращих і сподіватися на повторення цього шляху», – наводить слова Мальдіні Football Italia.