16 травня 2023 17:26

"Я не хотів їхати до України, бо мав пропозиції з АПЛ та Німеччини". Екс-динамівець Ленс розповів, чому вирішив перейти в "Динамо"

Колишній вінгер "Динамо" Джермейн Ленс в інтерв’ю "SportArena TV" розповів, чому вирішив перейти до "Динамо" та які ще варанти продовження кар’єри мав.


– Я не хотів їхати до України, бо мав пропозиції з АПЛ та Німеччини. Але було одне але, президент "Динамо" Ігор Суркіс, він запросив мене та агентів на зустріч, обговорити різні деталі, суми, гонорари. І в мене лишилося гарне відчуття, відносно не тільки гонорару, а й досвіду, який я можу отримати в Києві. Президент "Динамо" сказав, що вони не ставали чемпіонами УПЛ вже 5-7 років і дуже хотіли повернутися до Ліги чемпіонів. В Україні, я виграв все що міг і це був класний період для мене, і не тільки фінансово.


– Що тобі сказав Суркіс, що ти вирішив їхати в "Динамо?


– Думаю, ви знаєте, який може бути Суркіс, він може бути прямим і завжди знає чого хоче. Моя розмова із Суркісом була не із приємних, президент переконував мене приїхати і підписати контракт. Він казав, що зі мною та декількома іншими гравцями, ми зможемо поборотися за УПЛ та конкурувати з "Шахтарем". "Шахтар" тоді був дуже сильний, в результаті ми досягли всього, про що домовлялися і через 2 роки для мене настав час рухатися далі.


– Багато людей були здивовані твоїм переходом до "Динамо", вони казали, що ти просто приїхав заробити грошей.


– Так, у мене був хороший контракт, але це не єдина причина чому я прийшов. Якщо пам’ятаєте, як я грав, то це не було через те, що я отримав гроші і почав жити краще, насолоджуватися. Ні, я робив все, що було в моїх силах. Я віддався повністю. Думаю в мене було 2 класних сезони і після цього я пішов до АПЛ.


– Правда, що ти перед "Динамо" мав контакти з "Міланом"?


– Я багато разів за свою кар’єру контактував з великими командами, зараз це вже не важливо, я все одно вирішив перейти до "Динамо". Це ж добре, так?


Фото: ФК "Динамо" Київ