15 травня 2023 22:07

"Малиновський врятував слабку гру "Марселя": французька преса назвала недоліки українця у матчі з "Анже"

У рамках 35-го туру чемпіонату Франції Марсель на своєму стадіоні впевнено обіграв Анже з рахунком 3:1. Український півзахисник господарів Руслан Малиновський зіграв весь матч.

Статистичний портал Sofascore виставив середній бал за гру нашого співвітчизника у переможному поєдинку. Французька преса також була не такою прихильною до Малиновського.


MaxiFoot – 4/10


«Український півзахисник був малопомітним у першому таймі. Після перерви він став діяти набагато краще, адже його прорив праворуч привів до голу Пайєта. Це був хід, який врятував загалом слабку гру, незважаючи на цікавий рух м'яча у другому таймі».


FootMercato – 6/10


«У першому таймі він був повністю відсутній, мало знаходив партнерів і не використав шансів на гол. Потім, після перерви, він повернувся з найкращими намірами. Спочатку він відзначився чудовим дальнім ударом. Потім Малиновський прорвав оборону Анже, що призвело до голу Пайєта. Ми очікуємо від нього більшого».


Coeur Marseillais – 3/10


«У першому таймі він був повністю відсутній. За винятком одного-двох далеких ударів і чудового прориву до воріт Пайєта, він залишався непомітним».


30-річний Малиновський провів за Марсель 20 матчів у всіх турнірах та забив два м'ячі.


Команда українця посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції.


У наступному турі Марсель зіграє на виїзді проти Лілля. Матч відбудеться 20 травня та розпочнеться о 22:00 за київським часом.