10 травня 2023 16:31

Сульшер: "Каррік буде головним тренером "Манчестер Юнайтед", якщо захоче"

Колишній гравець і головний тренер Манчестер Юнайтед Уле-Гуннар Сульшер поділився думкою про роботу Майкла Керріка на посаді наставника Мідлсбро.


«Майкл — справжня людина, гідна людина, яку хочеться бачити успішною. У ньому немає нічого поганого, він робить те, що робить з правильних причин.


Мені не подобається порівнювати себе з кимось, але я бачу себе в Майклі, а його в мені. Я не кажу, що міг би віддати пас як він, але ми обидва спокійні та вдумливі.


Він переможець, але при цьому зберігає контроль над своїми емоціями. Він знає, чого хоче, і не втрачає самовладання. Він ніколи не буде емоційним і не сваритиметься з гравцями.


Як гравець ти хотів би досягти успіху під керівництвом Майкла, тому що він піклується про тебе. Він хоче, щоб ти був найкращим і показував свій максимум. Якби я був гравцем, я хотів би бачити його тренером, тому що він не буває нерозсудливим. Він знає, що хоче. Він вимагає поваги та старанної роботи, але він також сам демонструє це.


Він добре підкований теоретично та працелюбний. Коли я був у «Манчестер Юнайтед» у 2018 році, маю сказати, що Майкл і Кіаран (Маккена. — Прим) зазвичай приходили в офіс раніше за мене. Вони були прискіпливі, звертаючи увагу на кожну деталь.


Майклу довелося трохи змінитися з того часу, як він став менеджером. Можливо, він був надто уважний до деталей як помічник, але як головний тренер ти маєш керувати людьми.

У "Юнайтед" я іноді бачив, як Майкл розмовляє з гравцями. Деякі з них були його колишніми товаришами по команді, але він мав авторитет, що непросто. Я на 100% впевнений, що він буде головним тренером Манчестер Юнайтед, якщо захоче.


Майкл - людина з правильними цінностями та принципами, великий сім'янин, але його знання також не мають собі рівних. У нього були такі менеджери, як сер Алекс Фергюсон і Жозе Моурінью, і він грав із найкращими гравцями у світі. Він переможець і водночас контролює свої емоції.


Я не можу припустити, що він не зміг би бути головним тренером «Манчестер Юнайтед», — наводить слова Сульшера The Athletic.