6 травня 2023 21:07

Верратті розглядає відхід з ПСЖ, незважаючи на продовження контракту. Хавбеком цікавляться саудівські клуби та "Інтер" Майамі

Марко Верратті може залишити «ПСЖ».


Як повідомляє Get French Football News з посиланням на L’Equipe, півзахисник розглядає можливість виходу з паризької команди, незважаючи на продовження контракту у грудні.

Зазначається, що 30-річний футболіст тужить на ті часи, коли в роздягальні «ПСЖ» були такі авторитетні гравці, як Златан Ібрагімович, і був вражений відсутністю цілеспрямованості у деяких його партнерів по команді після поразки від «Монако» у лютому.

"ПСЖ" не був вражений грою хавбека після чемпіонату світу, а сам гравець не вірить, що нещодавні протести фанатів проти гравців виправдані, а також вважає двотижневе усунення Ліонеля Мессі надто суворим.

Верратті поцікавився у керівників клубу, як би вони відреагували, якби одержали пропозицію про трансфер. Президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі виступає проти відходу півзахисника, а радник із футбольних питань Луїш Кампуш не заперечує проти переходу Верратті до іншої команди.

Інтерес до придбання гравця виявляють клуби із Саудівської Аравії, але сам Верратті не дуже зацікавлений у цій перспективі. Також є варіант із «Інтер Майамі», але Марко теж не зовсім упевнений щодо доцільності переходу до цієї команди.