5 травня 2023 14:03

"Не пам'ятаю, коли востаннє бачив такий смішний матч": журналіст виніс вердикт поєдинку чемпіонату України

Журналіст Сергій Болотніков висловився про поєдинок 24-го туру української Прем'єр-ліги Дніпро-1 – Металіст, який завершився впевненою перемогою дніпровської команди з рахунком 5:0.

На думку Сергія Болотнікова, багато хто очікував дивного результату в матчі Дніпра-1 з Металістом, але те, що відбувається на полі, дуже здивувало журналіста.

«Було відчуття, що буде щось не те, всі знають, що Металіст – це фарм Дніпра-1. Справа навіть не в рахунку 5:0, а справа в самій грі, це повна дупа. Я не пам'ятаю, коли востаннє бачив такий кумедний матч».

У програмі КДК Болотников жорстко розкритикував дії гравців Металіста, які лише імітували боротьбу проти Дніпра-1.


«Жодної боротьби від гравців Металіста, постійна втрата м'яча футболістами харківської команди, як вони хочуть, щоб Дніпро-1 почав швидше свою атаку. Мені здається, що гравці дніпровської команди провели більше часу у штрафному майданчику Металіста, ніж харків'яни на чужій половині поля».

Також експерт додав, що він не має доказів того, що Металіст здавав гру Дніпру-1, але, за його словами, деякі букмекерські контори Азії зняли ставки на тотал матчу більше 3,5 і перемогу Дніпра-1 з великою форою.


Наразі Дніпро-1 посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 54 очки у 23-х матчах та відстає від Шахтаря на п'ять очок, у якого на одну гру більше.


Металіст розташувався на передостанньому, 15-му рядку, маючи у своєму активі 19 очок.