4 травня 2023 08:30

Артем ФРАНКОВ: "Прихід Шовковського на посаду в.о. головного тренера мав струсонути "Динамо"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч матч української Прем’єр-ліги «Ворскла» – «Динамо» Київ.


Поки народ плутає щодо великого протистояння «Дніпра-1» з «Металістом» (а що, у когось є чи були сумніви у перемозі номінальних господарів ужгородського стадіону?!), ми порозкинемо мізками на предмет реально цікавого та слабко передбачуваного матчу у Полтаві. Потужний накат «Ворскли», яка після 0:3 з «Олександрією» здобула три мінімальні перемоги поспіль, у тому числі над «Металістом» (три пенальті били!), мав місце. Але команда перервала свою переможну ходу проти «Руху» (1:1 – як, між іншим, і «Динамо» зовсім недавно). Щось змушує сумніватися у шансах киян, але…


Розумієте, щойно на посаду головного тренера, хай навіть і в режимі виконувача обов’язків, заступив Олександр Шовковський. Це мало струсити команду, і в дебютному поєдинку СаШо вона, хай і в останні 20 хвилин, але прибила злощасний «Металіст» 3:1. Приблизно на те ж розраховую і на стадіоні імені Бутовського, що знаходиться між Києвом і Харковом, але все ж таки ближче до останнього.


Звичайно, Віктор Скрипник зі своїми Феліпе та Сефері (а особливо Денисом Олійником, який свого часу не зумів завоювати місце в основі «Динамо»), має право не погоджуватися з моїм прогнозом, але…


Коффи на результат: 4,30 – 3,75 – 1,87.


Моя ставка: перемога «Динамо» за ТМ 2,5 за 4,65 (до речі, дивний кофф, я його не розумію!); побічним варіантом могло бути 0:0 після першого тайму лише за 3,0, але це не наш стиль)))