3 травня 2023 21:49
1

Андрій ПАВЕЛКО: "Матч "Дніпро-1" – "Металіст" привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок"

Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що Комітет етики та чесної гри звернув увагу на матч 24-го туру УПЛ «Дніпро-1» - «Металіст» (5:0).


«Сьогоднішні матчі 24-го туру УПЛ за участю лідерів національного чемпіонату викликали чималий резонанс і серед фахівців, і серед вболівальників. В матчі «Шахтар» — «Минай» не було зараховано гол, який може вирішити долю чемпіонату. І цей епізод особливо підкреслює важливість використання системи ВАР у кожному матчі чемпіонату. Своєю чергою матч «Дніпро-1» — «Металіст» привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок.


Вдячний Комітету за швидку реакцію й оперативну зупинку трансляції букмекерських даних у цьому матчі! Комітет арбітрів та Комітет з етики і чесної гри оперативно вивчають ситуацію, що склалася в обох матчах, і найближчим часом дадуть свою оцінку по кожному з них. Fair Play — тільки так мають проходити всі матчі в Україні! І тільки за таким принципом мають визначатися переможці у кожному нашому турнірі!


P.S. Контроль за Fair Play — не лише в УПЛ, а й в інших лігах також!» — додав Павелко.

Немає сечі терпіти цього ідіота… Пенальті в матчі Шахтаря - бачили, Вар потрібно шукати. А вот Металіст Дніпро1 - ось там зрада. давайте переведем тему від Шахтаря. Скм, скільки ще ця мафія буде у нашому футболі?